Gebouw - Omgeving

De ingang aan de Platte-Lostraat geeft direct toegang tot Zaal A en B.

De andere ingang bevind zich in de Ortolanenstraat, en geeft toegang tot de centrale gang en Zaal C en de Ademtocht.

Rechts het hoofdgebouw ligt een parking met aansluitend de Instuif en de lokalen van de Chiro Don Bosco. Er is tevens een publieke parkeerstrook langs de Platte-Lo straat en gelegenheid tot pakeren in de Ortolanenstraat.

Belangrijk: op zondag is het achterste gedeelte van de parking gereserveerd voor activiteiten van de Chiro Don Bosco en dus niet toegankelijk.

Er is een leverancierstoegang voor de keuken aan de PlatteLo straat links langs het hoofdgebouw.

De bar is toegankelijk via de zijdeur, naast de private oprit waar ook DJAPO momenteel huist. Deze oprit is geen parking.

voorafgaande nota

Wij willen er op wijzen dat de zaal-, tafel- en stoelversiering op de foto's geen deel uitmaken van de verhuur.  Deze zijn door de gebruiker of een door hem ingehuurde gespeciallisserde firma voorzien.

De zalen worden verhuurd zonder enige opstelling, de tafels en stoelen beschreven in "details zalen" staan aan de kant bij aanvang en dienen proper terug gezet te worden op het einde, tenzij anders onderling overeengekomen met de vorige/volgende gebruiker.

Receptie in zaal A

Bij deze staande receptie in Zaal A werden in de keuken koude en warme hapjes bereid.

Concert - A+B+C

Bij deze opstelling werd zaal B+C gebruikt voor (uitgebreid) podium met 45 muzikanten en een 250 koppig publiek, zaal A en keuken dienden tijdens de pauze voor toog  en vestiare

Jaarvergadering met muziek - zaal A

Voor deze besloten vergadering en kaas+wijn met aperetiefconcert voor 60 personen werd enkel Zaal A en de Keuken afgehuurd.

Uitvaart + Koffietafel A+B-C

Bij deze uitvaart werd Zaal B+C gebruikt voor de viering (440 pers) en Zaal A voor de koffietafel (110 pers)

Volledig centrum in aparte delen

Vaak wordt ook het voledige centrum (zaal A + keuken, zaal B en zaal C) afgehuurd voor een totaal event.

Bvb 'Don Bosco Got Talent' was een totaal feest met eten in zaal A (+keuken), de show in zaal B, terwijl zaal C voor artiesten en attibuten werd gebruikt.
De gang diende voor ontvangst en vestiaire. 

Een ander voorbeeld is een eetfeest/doopfeest in Zaal A (+keuken) en Zaal B,  terwijl de Zaal C voor kinderanimatie werd gebruikt. 

Instuif

De Instuif is de perfecte plaats voor feestvergaderingen, communiefeesten etc.

Instuif - feestvergadering

Instuif - Hennafeest

Vergadering VME - Dessauvage

Hiervoor kan de bar van het centrum worden afgehuurd.  Let wel, gebruik van de koelinstallatie en frigo's is af te spreken bij verhuur.

Dessauvage

Foto's op Google Maps

 Zie ook de foto's van gebruikers geuploaded in Google Maps